Районна избирателна комисия Хасково


РЕШЕНИЕ
№ 283-НС/РИК 29
Хасково, 26.03.2017

ОТНОСНО: Замени в състава на СИК № 97, № 145 в Община Хасково и СИК № 9 за Община Стамболово.

  1. В РИК е постъпило телефонно обаждане от членовете на СИК № 97 в Община Хасково, като съобщават за отсъствието на секретаря на същата секция – Георги Милков Ранчев. СИК № 97 взема решение на негово място да бъде назначен представителят на ПП „ДПС“ Себахтин Мюмюн Сюлейман.
  2. В РИК е постъпило телефонно обаждане от членовете на СИК № 145 в Община Хасково, като съобщават, че председателят на съответния СИК не се е явил в изборния ден. СИК № 145 взема решение, като назначава зам. председателя Таня Иванова Атанасова на длъжност председател на комисията и членът Сезгин Мустафа Али на длъжност зам. председател.
  • В РИК е постъпило телефонно обаждане от членовете на СИК № 9 в Обшина Стамболово, като съобщават, че зам. председателят на съответния СИК не се е явил в изборния ден. СИК № 9 взема решение, като назначава членът Атанаска Иванова Русева на длъжност зам. председател на комисията, Районната избирателна комисия

РЕШИ:

 

В СИК № 97 в Община Хасково да бъде назначен представителят на ПП „ДПС“ Себахтин Мюмюн Сюлейман като секретар

 

В СИК № 145 в Община Хасково да бъде назначен зам. председателя Таня Иванова Атанасова на длъжност председател на комисията и членът Сезгин Мустафа Али на длъжност зам. председател.

 

В СИК № 9 в Община Стамболово да бъде назначен членът Атанаска Иванова Русева на длъжност зам. председател на комисията.

 

Решението подлежи на обжалване пред ЦИК в тридневен срок от обявяването му.

 

Председател: Георги Владимиров Димитров

Секретар: Хамдие Тасим Сабри

* Публикувано на 27.03.2017 в 08:27 часа

Календар

Решения

всички решения